Hvordan fjerne sider man administrerer på Facebook?
Slut med spam? Sådan slipper du af med dine gamle Facebook-sider.
Har du en kirkegård af glemte Facebook-sider gemt væk i din profil? Sider for bands der aldrig blev til noget, events der for længst er overstået, eller måske en fanside for din hamsters korte, men glorværdige regeringstid? Det kan hurtigt blive uoverskueligt at administrere en bunke inaktive sider. Heldigvis er det nemt at rydde op og fjerne de sider, du ikke længere ønsker at være tilknyttet.
Bemærk: At fjerne en side fra din profil er ikke det samme som at slette den. Du fjerner blot dig selv som administrator. Siden vil fortsat eksistere, hvis der er andre administratorer tilknyttet. Hvis du er den eneste administrator, og du ønsker at siden helt skal forsvinde fra Facebook, skal du slette siden, ikke bare fjerne den fra din profil.
Her er en trin-for-trin guide til, hvordan du fjerner sider, du administrerer, fra din Facebook-profil:
-
Log ind på Facebook: Start med at logge ind på din Facebook-profil på en computer eller i browseren på din mobiltelefon. Mobil-appen kan variere lidt, men princippet er det samme.
-
Naviger til Indstillinger og privatliv: Klik på den lille pil ned i øverste højre hjørne på skærmen. I dropdown-menuen finder du "Indstillinger og privatliv". Klik på den.
-
Vælg "Indstillinger": I den udvidede menu, klik på "Indstillinger".
-
Find "Sider": I venstre side af skærmen vil du se en menu med forskellige indstillinger. Scroll ned, indtil du finder "Sider" og klik på den.
-
Vælg "Dine sider": Her ser du en liste over alle de sider, du administrerer. Klik på "Dine sider".
-
Find den side, du vil fjerne: Gennemgå listen og find den side, du ønsker at fjerne fra din profil.
-
Åbn sidens indstillinger: Hold musen over den pågældende side, og klik på de tre prikker, der vises til højre. Vælg "Rolle på siden".
-
Fjern dig selv som administrator: Scroll ned i indstillingerne, indtil du finder "Fjern dig selv fra siden". Klik på dette. Du vil blive bedt om at bekræfte dit valg.
-
Gentag for hver side: Gentag processen for hver side, du ønsker at fjerne fra din profil.
Husk, at denne metode kun fjerner din forbindelse til siden. Hvis du er den eneste administrator, bliver siden til en "forældreløs" side. Overvej at overdrage administratorrollen til en anden, før du fjerner dig selv, hvis du ønsker at siden skal forblive aktiv. Hvis du vil slette siden permanent, skal du finde indstillingen "Slet side" i sidens indstillinger.
Ved at følge disse trin, kan du nemt rydde op i dine Facebook-sider og kun beholde dem, du rent faktisk bruger. God fornøjelse med oprydningen!
- Hvornår er man ikke berettiget til børnebidrag?
- Er Lyngby en del af Nordsjælland?
- Hvor mange er ansat i Region Sjælland?
- Hvor mange er ansat i Region Midt?
- Hvor mange ansatte er der i Region Hovedstaden?
- Hvilke hospitaler hører under Region Hovedstaden?
- Hvad hedder Hovedbanegården i København?
- Hvor mange hovedbanegårde er der i Danmark?
- Hvad kan man lave i København centrum?
- Hvad er definitionen af densitet?
Kommenter svaret:
Tak for din feedback! Din kommentar hjælper os med at forbedre svarene i fremtiden.